Szolgáltatásaink

Termék visszavásárlása!

Abban az esetben amennyiben nálunk vásárolja a következőt garnitúráját is, állapottól függetlenül beszámítjuk a használt DEIVA garnitúráját az új bútor árába. Így soha többet nem kell kifizetnie a teljes vételárat mikor bútort cserél, akárhányszor is vásárol nálunk, újra és újra. Ezzel a megoldással olyan árelőnyt biztosítunk önnek amit egyik konkurenünk sem kínál. Így igen kedvezményes áron jut hozzá egy első osztályú formabontó design garnitúrához újból. Az első vásárlás után gyakorlatilag minden nálunk újonnan vásárolt garnitúrát, messze a piaci ár alatt szerezhet be. Ez hosszú távon igen komoly megtakarítást eredményez önnek. A beszámítási árat az aktuális piaci alapanyag árak befolyásolják. Minden esetben ármegállapodás előzi meg.

Bevonó anyag cseréje

Garancián kívüli szövetes részek cseréjére, felújítására 30% kedvezményt biztosítunk. Így biztosítva, hogy önne, mindig kifogástalan és esztétikus legyen az ülőgarnitúrájának a megjelenése.

Szivacsozás és rugós matrac cseréje

Amennyiben külső hatások eredményeképpen keletkezik sérülés ( nem garanciális ) , vagy cserére szorul a szivacsozás, vagy a rugós matrac, úgy kedvezményes áron biztosítunk önnek méret és színazonos párnázatot. Kérje ajánlatunkat.

Takaróponyva

Az első takaróponyva vásárlásnál 30% kedvezményt biztosítunk önnek.

Téli tárolás

A nagyobb kerti garnitúrák téli eltárolása általában gondot jelent. Nem lehet minden esetben felkészülni egy külön tárolóhellyel, ahova a drága bútorját télre biztonságban tudja helyezni. A bútorok gondatlan tárolása, idő előtti elhasználódásához vezet. Amennyiben megtisztel minket bizalmával, úgy segítünk a téli eltárolásban. Az ön által megadott időpontban elszállítjuk a bútorát, szakszerűen eltároljuk télire, és a megbeszélt időpontban visszaállítjuk a teraszára, kertjébe. A téli tárolási időszakban kérésére, felújítjuk, megtisztítjuk, rendbe tesszük bútorát. Így minden szezonban kitűnő, és kifogástalan állapotú bútorban élvezheti a szabadidejét.

Helyszíni bemutató

Amennyiben a kedves vevő igényt tart rá, úgy egy minta garnitúrát kiállítunk a saját teraszán, annak érdekében hogy minél jobban el tudja képzelni, hogy milyen összeállításra és színvilágra lenne szüksége. Elősegítve ezzel a terasz, leghatékonyabb, és legpraktikusabb berendezését. Így nem kell centiméterrel járnia a boltokat, megpróbálva elképzelni a hely kihasználtságot. Teljes kényelemben, maximális kiszolgálás mellett döntheti el a vásárlást. A bemutató nem jár vásárlási kötelezettséggel. A kiszállási díj meghatározása, minden esetben egyedi. Amennyiben a bemutatót vásárlás kíséri, úgy a kiszállási díj egy részét jóváírjuk a termék árából. A jóváírás mértékét mindig előre meghatározzuk.

Teljeskörű szerviz

A nálunk vásárolt termékre teljeskörű szervizt biztosítunk, legyen az bármilyen típusú probléma. Egyedi ármegállapodás előzi meg.

Régi kerti bútor elszállítása

Hova tegyem? Nem fér bele a konténerbe! A szelektív gyűjtőpontok nem képesek befogadni. Kivel tudom elvitetni? Hova szállítsam? Mennyibe kerül a megsemmisítése? Lomtalanítás ritkán van, és pont nem akkor, amikor szükségem lenne rá! Sokszor komoly gondot jelent a régi elhasználódott kerti bútor elszállítása megsemmisítése. Mi segítünk ebben. Amennyiben nálunk vásárolja új kerti garnitúráját, Úgy segítünk a régi bútorjának elszállításában, megsemmisítésében. Az elszállítási díjat, minden esetben ár megállapodás előzi meg.