Az Atia-Line Kft. Ügyvezetője és tulajdonosaként engedje meg, hogy bemutassam cégünket.

1997 októberében indítottuk varrodánkat. 2002 szeptemberében vettük fel a mostani cégformát és egy családi tulajdonban lévő Kft.-vé alakultunk.

2005-ös évben kezdtük el kárpitozott bútorgyártást. Fontosnak tartjuk az emberi értéket és a létrehozott termék értékét.

Készen állunk a nagyszériás és az egyedi termékek gyártására, tervezésére is. Fogadunk megrendeléseket viszonteladóktól és magánszemélyektől egyaránt.

 

Keressen minket bizalommal!

Köszönöm megtisztelő figyelmét:

Bárdosi Attila

Ügyvezető Igazgató

Mérföldkőveink

Mérföldkő #1
1997 Októberében indítottunk egyéni vállalkozást, fő tevékenységi körünk a varrás volt. Felsőruházati termékek gyártásával foglalkoztunk.
Mérföldkő #2
1999. évben szerződtünk le egy olasz cipőipari kft - vel. Cipőfelsőrészeket varrtunk, közel 4 évig. Itt sajátítottuk el a bőrrel való bánásmódot.
Mérföldkő #3
2000 tavaszán párhuzamosan egy német tulajdonú kft-vel szerződtünk kerti ülőgarnitúrák, hintaágyak, sörpadok párnáit gyártottuk. 2011-ig voltunk munkakapcsolatban velük.
Mérföldkő #4
2002 szeptemberében vettük fel a mostani cégformát, kft - vé alakultunk. Ugyan- ebben az évben belekóstoltunk a saját termék gyártásába is. Motoros bőr ruházatot készítettünk. Minden akadályt sikeresen leküzdöttünk, ami egy saját termék modellezésével, gyártásával, beindításával jár. A rugalmas és jó minőségű gyártás lehetővé tette termékeink értékesítését a piacon.
Mérföldkő #5
2005-ben kötöttünk szerződést a Kanizsa - Trend Kft - vel ülőgarnitúrák bevonó anyagának szabására, varrására. Egy év közös munka után áttértünk a komplett bútor gyártására. Most már varroda, szabászat, vázösszeállító, valamint kárpitos műhellyel is rendelkezik üzemünk. Idén már 15. éve vagyunk kapcsolatban, ami mutatja, hogy az Andante bútoroknak megfelelően az I. osztályú minőséget tudjuk produkálni minden munkafolyamatunkban.
Mérföldkő #6
Varrodai kapacitásunkból 20 fővel belekóstoltunk az autóiparba is. Egy évet töltöttünk el az Eybl Kft - vel szerződve, az 1-es BMW üléseinek varrásával. Napi 400 autó első üléseit készítettük, nagyon magas minőségi elvárások mellett.
Mérföldkő #7
A mai napig is sikeresen működő komplett bútorgyártásunk részét képezik, az évek alatt kialakult beszállítói körünkből, a váz alkatrész gyártó faüzem, valamint a habszabász üzem. Velük együtt képesek vagyunk önállóan, kompletten, készre csomagolva ülőgarnitúrákat gyártani.
1997
1999
2000
2002
2005
2006
Jelen

Életképeink