MinőségA Sunbrella szövetekhez
5 év gyártói garancia társul

UV- és fakulásálló

A hagyományos festési eljárások csak a rostok felületén hagynak színt, így azok könnyen fakulnak. A Sunbrella szálak a magjukig telítettek rendkívül UV-stabil pigmentekkel, így a Sunbrella szövetek ellenállnak a fakulásnak és a napfény károsító hatásainak.

Penészálló

Minden Sunbrella szövetet úgy terveztek, hogy ellenálljon a penésznek. Ha a szennyeződésnek és törmeléknek való kitettség penészesedést okoz, minden Sunbrella szövet könnyen és biztonságosan tisztítható fehérítővel.

Fehérítővel tisztítható

Mivel a szín a Sunbrella szálak magjához jut, a Sunbrella szövetek a szín elvesztése nélkül tisztíthatók oldószerekkel, például fehérítővel.

Hogyan kell
tísztítani?

Minden Sunbrella szövetet úgy terveztek, hogy a legmagasabb szintű dizájnt és teljesítményt ötvözze. A Sunbrella szövet egyszerű napi karbantartásához:

 1. Kefével távolítsa el a laza szennyeződést.
 2. Permetezzen vízből és enyhe szappanból álló tisztító oldatra.
 3. Használjon puha sörtéjű kefét a tisztításhoz.
 4. Hagyja, hogy a tisztító oldat beszívódjon a szövetbe.
 5. Alaposan öblítse le, amíg az összes szappanmaradványt eltávolítja.
 6. Levegőn szárítjuk.

Milyen vázat biztosítunka DEIVA garnitúrához

A Deiva kerti garnitúra alapvázát úgy terveztük, hogy jól viselje az időjárás viszontagságait. A speciális festési eljárásoknak köszönhetően, teljes mértékben ellenáll a korróziónak.

Az általunk használt festési eljárások lehetővé teszik számunkra, hogy az alapvázra 5 év átrozsdásodási garanciát vállaljunk. 

Festési eljárások

Alapozó festés

Az eljárás során a bevonandó munkadarab negatív töltésű, és pozitív töltésű festékrészecskéket tartalmazó festékfürdőbe merül, amelyek vonzzák a munkadarabot, és lerakódnak rá. A festékfürdőben lévő részecskék egyenletes bevonatot képeznek a teljes felületen. Így minden egyes rés és él a megadott vastagságban lesz bevonva. A bevonat szigeteli az alkatrészt, és így megállítja az elektromos vonzerőt. A bevonat felhordása után a kemencében 180 és 220 °C közötti hőmérsékleten kikeményedik a végső tömítés érdekében. A katódos merítőkádas felületkezelés igen környezetbarát felületbevonási eljárás, mivel általában vízbázisú oldószereket használnak hozzá. A festés megfelelő alapozó a hagyományos bevonatokhoz vagy porbevonatokhoz. Tartósabbá UV ellenállóvá és stabilabbá teszi a bevont felületet. Ez a technológia biztosítja a hosszú távú tartósságot a zord környezetben használt fém alkatrészek esetében. 

 

A katódos mártási bevonat előnyei

 • Még a nehezen hozzáférhető üregeket, valamint az éles széleket és a vékony illesztéseket is nagyon tapadó és egyenletes réteggel vonják be
 • Kiváló karc- és ütésállóság
 • Kiváló korrózióvédelem
 • Elektromos szigetelés

 

Porfestés

Egy színezett műanyagpor-alapú festéket hordanak fel az adott felületre elektrosztatikus szórópisztoly segítségével kb. 10–100 kV feszültséggel. A fém felületén megtapad a műanyag porfesték, majd kemencében 160–200 °C-on ráolvasztják. Az így kapott felület rendkívül tartós, rugalmas és hőálló.

 

Előnyei

 • Nincs oldószer-felhasználás,
 • a porszóró berendezés zárt technológia, nincs károsanyag-kibocsátás
 • nagy felületek is gyorsan bevonhatók,
 • nincs száradási idő, beégetés után azonnal használható,

megfelelő alapanyag esetén jól ellenáll az UV-sugárzásnak és az időjárási viszonyoknak.