Mire figyeljek a vásárlás során?Kérdések és válaszok egy helyen!

Nem tudja, hogy hol vásároljon? Túl sok a külföldi bizonytalan gyártó a piacon? Bizalmatlan?
Fél, hogy becsapják?

Sajnos a kereskedőknél megvásárolható kerti garnitúrák egy része bizonytalan külföldi forrásból származik, így a gyártói garancia is megkérdőjelezhető. Ez mindig vitás kérdések halmazát hozza magával. A problémás esetek kezelése nehézkes és általában a vásárló issza meg a levét. Így azt tanácsoljuk, hogy vásároljanak biztos jól nyomon követhető forrásból.

Mi hazai gyártók vagyunk, saját tulajdonú céget vezetünk, immár 1997 óta. Az értékesítés és a gyártás is egy kézben van, így gyors és biztonságos ügyintézést biztosítunk.

Ár érték arányban jó terméket választok?

A kerti bútorok vásárlásánál is, úgy, mint minden más nagy értékű terméknél, felmerül a kérdés, hogy megéri az árát? Sajnos ez csak évek múltán derül ki igazán, amikor visszatekintve értékeljük a megvásárolt terméket. Elég strapabíró lesz?  Sokáig lesz kényelmes?  Ezekre, ha előre megkapnánk a választ, úgy sokkal könnyebb lenne a döntés. 

A DEIVA garnitúra vásárlása esetén ezekre meg tudjuk adni a választ. A hosszú élettartamra a garancia, az általunk leírt visszavásárlás. Évek múlva mikor ön úgy dönt, hogy lecseréli a garnitúráját, egy újabb bútorra, akkor mi visszavásároljuk öntől, állapottól függetlenül. Az új bútor árából levonjuk a beszámított bútor árát, így soha többet nem kell kifizetni a teljes vételárat amikor bútor cserél, akárhányszor is vásárol nálunk újra és újra. Ezzel a megoldással olyan ár előnyt biztosítunk önnek, amit egyik konkurensünk sem kínál.  Így igen kedvezményes áron jut hozzá egy I. osztályú formabontó design garnitúrához újból! Ez komoly megtakarítást jelent önnek.

Mennyire lesz tartós a bútor, amit megvásárol?

A tapasztalatunk az, hogy a kerti bútorok párnázata igen hamar tönkremegy, vagy már újkorában sem biztosít elegendő komfortot. Ennek az oka a benne található gyenge minőségű hideghab. A vásárlás során a szivacsok minőségét és tartósságát megítélni igen nehéz. Sok gyártó itt spórol, mivel az ülőlap komforjának a csökkenése igen nehezen bebizonyítható garanciális probléma. A másik probléma a vázszerkezet. A kereskedelmi forgalomban sokféle váz típus megtalálható, Például fa, rattan, műrattan, alumínium, acél. Mindegyik anyag típusban megtalálható a jó, és a gyenge minőségű is. 

A mi bútorunk ülés komfortja igen magas, a benne található bonellrugós matrac miatt, ami garantálja a hosszantartó kényelmet. Ilyen ülés komfortot nem találtunk a versenytársaink termékei között.

A vázszerkezetben az acél mellett döntöttünk, mivel ezzel tudjuk biztosítani a leghosszabb élettartamot, és ezt a könnyed vonalvezetést más anyagok nem teszik lehetővé. Az acél rugalmasságát kihasználva tudtuk létrehozni ezt a szemet gyönyörködtető designt.

 Az általunk gyártott bútort hosszú élettartamra terveztük, ezért nagy valószínűséggel akkor kell csak lecserélnie, ha megunta.

Mivel meg vagyunk győződve arról, hogy a bútor élettartama itt nem ér véget, ezért mi visszavásároljuk Öntől, ha évek múlva lecserélné!

Elég kényelmes lesz hosszú távon is?

A legtöbb kerti garnitúra rátett párnás ülőfelülettel rendelkezik. Ezeknél a bútoroknál a kényelmet kizárólag a szivaccsal töltött párnázatok biztosítják. Találunk ezek között vékonyabb és vastagabb kivitelt is. Az ülőlap szivacsok vastagsága általában 6 és 10 cm között található. Sajnos nem minden ilyen kivitelezés lesz tartósan kényelmes. Majdnem minden esetben a párnázat megy tönkre először. Ami még gondot jelenthet, hogy ezek a párnák rögzítése sem megoldott sok esetben, így a használat során elmozdulnak, és rendezetlen képet mutatnak a garnitúráról.

Mi a tervezés során nagy figyelmet fordítottunk a kényelemre is. Ezért olyan párnázatot terveztünk a bútorunkra, amely hosszútávon biztosítja önnek a tartósságot és a kényelmet. A többi gyártótól eltérően nem csak egy szivacsot helyeztünk el rajta, hanem egy bonellrugós matracok építettünk be az ülőfelületbe, ami igen tartós és magas komfortfokozatot biztosít. Az ülőlapot, és a háttámlát is rögzítettük, így a garnitúra mindig tökéletes rendezettséget mutat.

Tudok szakmai segítséget kérni,
ha probléma adódik a termékkel?

A kereskedőnél vásárolt külföldi bútorhoz sajnos kevés vagy, semmilyen szakmai támogatás nem tartozik, legyen szó bármilyen nemű problémáról. Ez kellemetlen helyzeteket idézhetnek elő, mivel még egy egyszerű párnázat csere sem megoldható a részükről, hiába fizetőképes a vásárló.

Mivel nem csak értékesítők vagyunk, hanem a termék tervezője és gyártója is, így minden téren tudunk segítséget nyújtani. Természetesen bútor élettartama során végig a rendelkezésére állunk!

Milyen szövetet válasszak?
Vajon jó lesz ez?

A szövet választás mindig nagyon fontos része a vásárlásnak. Kevesen vannak, akik a szakértői a kültéri szöveteknek, ezért nagyon fontos a megbízható szövet gyártó választása. Sok esetben igen gyenge minőségű és lenyomozhatatlan eredetű szövettel értékesítik a prémium kerti bútorokat. A legtöbb helyen raktárkészleten lévő bútorokat lehet megvásárolni, adott szövettel, így nem választható sem szín, sem szövet.

A bútorainkat a hajózásban már 50 éve bizonyító világhírű amerikai Sunbrella szövetekkel kárpitozzuk, ami igen magas minőséget biztosít, és 5 év gyártói garancia tartozik hozzájuk. Nálunk választható a szövet, és egyedi igények alapján gyártjuk le az ön által megrendelt bútort.

Kérhetek egyedi megoldásokat?

Egyedi megoldásokat a kereskedők nem tudnak biztosítani az ön számára. Nincs lehetőségük arra, hogy figyelembe vegyék az ön különleges kívánságai. A raktárkészletről árusított bútorokon egyedi megoldásokat nem tudnak alkalmazni. A boltok kizárólag nagyszériás, tömeggyártott bútort tudnak értékesíteni.

Mi ebben is tudunk segíteni!  A nálunk rendelt bútorokat személyre tudjuk szabni, és egyedi terméket tudunk létrehozni az ön számára. Egy izgalmas közös tervezés folyamán, létre tudjuk hozni az ön által elképzelt stílust, szín világot, és a lézervágásos technológiának köszönhetően akár a mintázatot is egyénre tudjuk szabni, amivel biztosan nem fog találkozni más kertjében.

Reméljük, hogy tudtunk segíteni önnek a döntésben, és olyan kerti garnitúrát választ magának, ami minden igényét kielégíti. Ha bármilyen kérdése felmerül forduljon hozzánk bizalommal.